Hvis du er uddannet kok, er det en fordel. Tvivl ikke, hvis du ikke er. Måske er du uddannet økonoma, slagter eller smørrebrødsjomfru. Det er et krav, at du vil være med til at forkæle vores gæster med dejlig mad.
Vi forventer, at du er serviceminded med et godt overblik, er udadvendt, kreativ og kan lide at have mange bolde i luften.
Ud over din primære opgave, som er at lave fantastisk mad, vil der også være muligt at deltage med opgaver, som udarbejdelse af menuforslag, varebestilling, egenkontrol samt naturligvis at støtte vores elever. Du skal være åben for skæve arbejdstider, herunder aften og weekender, men planlægning af arbejdstiden foregår i fællesskab. Vi kører et IT-system, hvor ønsker til ferie og fri kan meldes ind.
Du tilbydes en stilling på 37 timer pr. uge eller alternativt deltid, med gode arbejdsforhold, Løn efter kvalifikationer.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, og andre relevante dokumenter på mail. hotel@agerbaek-hotel.dk Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kristian Rossau på +45 7519 6002 . Alle henvendelser behandles fortroligt.
Agerbæk Hotel leder altid efter godt personale.
Er du interesseret i at arbejde i restaurations- og hotelbranchen, så kontakt os gerne eller send en uopfordret ansøgning.