Buffet

Buffet 1

 

Varm røget laks med marineret salat og ristet sesam og nødder


Dampet torskeryg anrettet på syrlige urter og hjemmerørt dressing


Bresaola med tomat kompot og krydret mozzarella


Rosa stegt Kalveculotte med bagte rodfrugter og svampeterrin


Unghanebryst på smørstegt kål hertil årstidens kartoffel og timiansauce


2 slags årstidens salater


Udvalg af europæiske oste med syltede nødder og oliven


Hjemmelavet æbletærte med vanilje creme


 


Groft brød og smør under hele serveringen

 

Pr. person kr. 279,-

Buffet 2

 

Lakse cannelloni fyldt med krydderurte creme


Tunmousse pyntet med tigerrejer


Lufttørret skinke med langtidsbagte cherrytomater, rucola pesto og revet parmesan ost


Butterdejsindbagt kyllingefilet med Julianne urter hertil årstidens kartoffel og ratatouille


Rosa stegt Oksefilet med stegte svampe og løg og sauce bearnaise


2 slags salater efter årstiden


Gateau Marcel, Fransk chokoladekage og rommarinerede blommer


Frugt mousse efter årstiden med marinet frugt på toppen


 

Groft brød og smør under hele serveringen

 

Pr. person kr. 329,-

Buffet 3

 

Tapastallerken - serveres ved bordet


Lakse roulade med marineret tigerrejer, stegt hellefisk med kaperscreme, bresaola med honning melon, choritzo med fyldte peppaclew.


Kalkunbryst med spinatpande kage fyldt med urtefyld


Rosa stegt kalveculotte med bagte tomater og løg, årstidens kartoffel og sauce demi-glace


2 slags salater efter årstiden


Hjemmelavet daimislagkage


Chokoladekage med appelsinconfit


 

 

Groft brød og smør under hele serveringen

 

Pr. person kr. 279,-

Den klassiske frokost buffet

 

2 slags sild med løg, kapers, karrysalat og krydderfedt


Æg og rejer


Gravad laks med dild dressing


3 slags pølser med tilbehør


Lun leverpostej med bacon og ristede champignons


Tarteletter med høns asparges


Svinemørbrad med bløde løg og surt


Osteplanke med 3 slags velmodne oste


Frisk frugt


 

 

Rugbrød, franskbrød og smør

 

Pris pr. person 180,-