Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Selskabsmenu - klassiske retter

Sammensæt selv en  3 retters menu af nedestående  

kr. 245,-

Supper & Forretter

Supper & Forretter

Klar suppe med boller, ris og flutes


Aspargescremesuppe med kødboller og flutes


Tunmousse på salat med purløgscreme og flutes


Indbagt laks med hollandaisesauce


Indbagt skaldyr med gulerodscreme


Vælg mellem hønsesalat eller skaldyrsalat anrettet
med ananas i gelé og flutes


Krustade med høns i asparges

Hovedretter

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt med salat waldorff, en halv pære, brunede og hvide kartofler og skysauce


Oksesteg med bønner, sprøde gulerødder, hvide kartofler og peberrodssauce


Langtids stegt oksecuvette U.S med bønner, sprøde gulerødder, glaseret løg, hvide kartofler og skysauce


Hamburgerryg med blomkål, broccoli, gulerødder og hvide kartofler og aspargessauce


Gris med svær, et halvt æble, rødkål, brunede og hvide kartofler og skysauce


Stegt grisenakke med salat waldorff, brunede og hvide kartofler og skysauce

Dessert

Citronfromage med flødeskum


Fløderand med kirsebærsauce


Islagkage


Kaffe og the 
efter 3 retters menu
med 1 stk. kransekagekonfekt pr. person
eller 2 slags småkager

kr. 35,-