Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Måneds selskabsmenu

Marts & April

Marts & April

Forret:
Nordisk Carpaccio m/ramsløg mayonnaise, sprød rug, tyndt skåret fennikel, hjertesalat, revet parmesanost og grovbrød.

 

Hovedret:
Krydret oksecuvette m/ pastinaktimbale, ristet gulerødder, bagte løg, grønt, kartoffeltårn og sauce demi-glace.

 

Dessert:
Creme brulee m/ æblesorbet og florentiner.

 

3 retter Kr. 290,- pr. person

 

Der kan tilkøbes kaffe/the samt natmad.

 Maj & Juni

Maj & Juni

Forret:
To salgs marineret rejer m/ hvide og grønne asparges, krydderurtecreme og grovbrød.

 

Hovedret: 
Marineret kalkunbryst m/ bagte tomater, sauté af forårsløg, squash og chasneynødder, blomkål i brunet smør, grønt, pommes Anna og paprikasauce.

 

Dessert:
Rabarbermousse m/ glace, marineret jordbær og rabarber m/ mynte og crumble.

 

3 retter Kr. 290,- pr. person

 

Der kan tilkøbes kaffe/the samt natmad.