Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Selskabsmenu

Forretter

Forretter

Fisketallerken 
med dansk kold røget laks, bagt hvid fisk, pesto vendte tigerrejer og marinerede muslinger

Kr. 75,-


Dampet nordsø torsk 
anrettet på farverig salat og senneps dressing med krydderurter

Kr. 65,-


Lakseroulade
med rejefyld anrettet på farverig salat og grøn pesto

Kr. 65-


Røget svinemørbrad
serveret på marineret salat, syltet løg og trøffel mayo

Kr. 70,-


Unghaneterrine 
anrettet på farverig salat og krydderurtecreme

Kr. 65,-


Tapastallerken
Dansk kold røget laks med grøn mayo, bagt hvid fisk med kaperscreme, røget svinemørbrad med syltet løg, choritzo med fyldte peppaclew.

Kr. 75,-


Suppe
vælg mellem: klar suppe med mel og kødboller, Aspargessuppe med kødboller, Svampesuppe, Minestronesuppe

Kr. 65,-

 

Der serveres hjemmebagt flutes til alle forretter

Alle forretter tallerkenanrettes

Hovedretter

Hovedretter

Stegt marineret kalkunbryst
med årstidens grøntsager, pommes anna og urtebearnaise sauce

Kr. 115,-


Stegt Perlehønebryst 
med årstidens grøntsager, pommes rissolles og estragon sauce

Kr. 135,-


Rosa stegt Andebryst Bigarade
med årstidens grøntsager, kartofler ristet i andefedt og sauce Bigarade (andeskysauce med rødvin, karamel og appelsin)

Kr. 135,-


Langtids stegt kalveculotte
med årstidens grøntsager, hasselbagt kartoffel og timiansauce

Kr. 120,-


Medaljon af oksefilet fra fritgående kødkvæg
med årstidens grøntsager, oliven bagt kartoffel og pebersauce

Kr. 165,-


Langtids stegt Angus Okseculotte
med årstidens grøntsager, chili/hvidløgs marineret kartofler og bearnaise sauce

Kr. 150,-


Let Sprængt kamfilet
med årstidens grøntsager, hvide kartofler og asparges sauce

Kr. 115,-


Medaljon af svinemørbrad
med årstidens grøntsager, pommes anna og paprikasauce

Kr. 130,-


Rosa stegt Lammeculotte
med hvidløg og persille pesto, årstidens grøntsager, pommes rissolles

Kr. 130,-


Rosa stegt krondyrfilet Royale
med årstidens grøntsager, pommes rissolles og tranebærsauce

Kr. 145,-


Rosa stegt krondyrfilet Royale
med salat waldorff, brunede og hvide kartofler samt skysauce

Kr. 145,-


Alle hovedretter anrettes på fad

Desserter:


Dessertbord
med minimum 12 slags lækre hjemmelavede fromager, is, kager samt frisk frugt

Kr. 85,-


Chokolade fountains, 55% Odense chokolade
med frisk frugt på spyd og rørt is (min. 30 personer)
(Som tilkøb til dessertbord er prisen kr. 35,-)

Kr. 70,-


Hjemmebagt Nøddekurv
med 3 slags hjemmelavet parfait og frisk frugt

Kr. 65,-


Panna cotta
med frugtsauce

Kr. 60,-


Daim islagkage
hjemmelavet

Kr. 65,-

Hjemmelavet isbombe
med chokoladesauce

Kr. 65,-


Klassisk Rubinsteinkage
romfromage på makronbund

Kr. 65,-


Hjemmebagt Mandelrand overtrukket med chokolade
med syltet pærer og softice

Kr. 65,-


Ostebuffet
med europæiske oste, oliven, grillede artiskokker og hjemmebagt brød

Kr. 75 ,-


Kaffe og the
efter 3 retters menu

Kr. 20,-


 

Kransekagekonfekt, 1 stk.  pr. person

Kr. 15,-


 

Hjemmebagt småkager
2 slags

kr. 15,-

 

Natmad:


Kaffe og the, boller, 3 slags pålæg og ost
tillæg for leverpostej og frikadeller med rødkål Kr. 15,-

Kr. 65,-


Æggekage med bacon og brød

Kr. 60,-


Aspargescremesuppe med kødboller og flutes
(anrettes som suppebar)

Kr. 60,-


Klar suppe med boller og flutes 
(anrettes son suppebar)

Kr. 60,-


Orientalsk karrysuppe med kylling, ris og flutes
(anrettes som suppebar)

Kr. 60,-

Hotdogs
- lav selv, der beregnes 2 stk. pr. person

Kr. 65,-


Frikadeller
med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål

Kr. 65,-


Biksemad
med spejlæg

Kr. 65,-


Croissanter
med hønsesalat og rejesalat 2 stk. pr. person

Kr. 65,-


 

Natmad serveres på buffet bord