På Agerbæk Hotel lægger vi stor vægt på at bruge vores erfaring til at hjælpe og vejlede. I vores selskabsafdeling har vi fokus på den personlige kontakt, lige fra fremvisning og reservation af lokaler, til valg af menu m.m.
Vores selskabslokaler kan tilpasses enhver lejlighed og danner hyggelige rammer ved enhver festlighed.
Kokkene tryller i køkkenet, og vores tjenere står klar til at betjene jer under hele arrangementet. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I og jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse.
Vi ser frem til at byde jer og jeres gæster velkommen til en fest på Agerbæk Hotel.
FISKETALLERKEN - Kr. 110,-
med bjælke af dansk gourmet-laks, bagt søtunge og skaldyrsalat.
BJÆLKER AF DANSK GOURMET-LAKS - Kr. 95,-
anrettet på farverig salat, grøn pesto og crüte.
TUNMOUSSE - Kr. 85,-
anrettet på farverig salat, pyntet med tigerrejer og krydderurtecreme.
INDBAGT LAKS - Kr. 85,-
med urter og hollandaisesauce.
KRUSTADE - Kr. 80,-
med høns i asparges.
ANANASBOMBE - Kr. 85,-
med hønsesalat eller skaldyrsalat.
SUPPE - Kr. 90,-
Vælg mellem:
Klar suppe med mel- og kødboller,
Aspargessuppe med kødboller,
Svampesuppe
- serveres i suppeterrin.
Der serveres hjemmebagt flutes til alle forretter på nær indbagt laks og krustader.
Alle forretter tallerkenanrettes.
FARSERET UNGHANEBRYST - Kr. 170,-
med årstidens grøntsager, ristet petit kartofler og estragon-sauce.
KLASSISK ANDESTEG - Kr. 190,-
med et halvt æble, rødkål, brune og hvide kartofler og andesauce.
LANGTIDSSTEGT KALVECULOTTE - Kr. 180,-
med årstidens grøntsager, ristet petit kartofler og rødvinssauce.
(Eller som vildt)
MEDALJON AF OKSEFILET FRA FRITGÅENDE KØDKVÆG - Kr. 225,-
med årstidens grøntsager, hjemmelavet kartoffel kroketter og pebersauce.
LANGTIDSSTEGT AMERIKANSK OKSECUVETTE - Kr. 210,-
med årstidens grøntsager, pommes rösti og whiskysauce.
(Eller som gammel dags oksesteg)
SPRÆNGT KAMFILET - Kr. 170,-
med årstidens grønsager, hvide kartofler og asparges sauce.
FLÆSKESTEG MED SVÆR - Kr. 170,-
med et halvt æble, rødkål, brune og hvide kartofler og skysauce.
STEGT NAKKEFILET - Kr. 170,-
med brune og hvide kartofler samt vildtsauce, hertil salat waldorff, et halvt æble, surt og sødt.
Alle hovedretter serveres fra buffet, kokken trancherer kødet ved buffeten.
DESSERTBORD - 115,-
med minimum 12 slags lækre hjemmelavede fromager, is, kager samt frisk frugt.
(Chokoladefontæne som tilkøb til dessertbord er prisen kr. 20,- pr. person. min. 30 personer).
CHOKOLADEFONTÆNE, CALLEBAUT CHOKOLADE - 75,-
med frisk frugt på spyd og rørt is (min. 30 personer).
HJEMMEBAGT NØDDEKURV - 80,-
med 3 slags hjemmelavet parfait og frisk frugt.
DESSERTTALLERKEN - 90,-
med chokoladekage, mousse og is.
DAIM IS - 80,-
hjemmelavet.
KLASSISK RUBINSTEINKAGE - 85,-
romfromage på makronbund.
KAFFE & THE - 35,-
efter 3-retters menu på buffet.
KRANSEKAGEKONFEKT, 1 STK. PR. PERS. - 30,-
HJEMMEBAGTE SMÅKAGER - 20,-
2 slags.
Alle desserter tallerkenanrettes, på nær dessertbord og chokoladefontæne.
BOLLER MED 3 SLAGS PÅLÆG & OST- Kr. 90,-
(tillæg for leverpostej og frikadeller med rødkål kr. 30,-)
ÆGGEKAGE- Kr. 90,-
med flæsk, rugbrød, syltede rødbeder og sennep.
ASPARGESSUPPE- Kr. 90,-
med kødboller og flutes.
SPICY GULLASHSUPPE- Kr. 95,-
med groft brød.
LAV-SELV HOTDOGS- Kr. 85,-
Der beregnes 2 stk. pr. person.
PIZZA- Kr. 85,-
3 forskellige slags.
FRIKADELLER OG KOLD GLASERET SKINKE- Kr. 80,-
med kartoffelsalat.
”LAV SELV CROISSANTER” - Kr. 80,-
med 2 slags fyld og slat.
Natmad serveres på buffetbord.
To slags sild med karrysalat - Kr. 20,- pr. pers.
Fiskefilet med remoulade og citron - Kr. 25,- pr. pers.
Weinerbrød - Kr. 20,- pr. pers.
Brunchen serveres i 3 timer mellem kl. 10.00-14.00
Tapastallerken - serveres ved bordet:
På buffet:
(F.eks. i forbindelse med sølv-eller guldbryllup)
Lad Agerbæk Hotel stå for alt til din fest, så du bare kan nyde dine gæster, maden og den gode stemning.
Kokkene tryller i køkkenet, og vores tjenere står klar til at betjene jer under hele arrangementet. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I og jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse.