Selskabsmenu

På Agerbæk Hotel lægger vi stor vægt på at bruge vores erfaring til at hjælpe og vejlede. I vores selskabsafdeling har vi fokus på den personlige kontakt, lige fra fremvisning og reservation af lokaler, til valg af menu m.m.

Vores selskabslokaler kan tilpasses enhver lejlighed og danner hyggelige rammer ved enhver festlighed.

Kokkene tryller i køkkenet, og vores tjenere står klar til at betjene jer under hele arrangementet. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I og jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer og jeres gæster velkommen til en fest på Agerbæk Hotel.

FISKETALLERKEN - Kr. 110,-
med bjælke af dansk gourmet-laks, bagt søtunge og skaldyrsalat.

BJÆLKER AF DANSK GOURMET-LAKS - Kr. 95,-
anrettet på farverig salat, grøn pesto og crüte.

TUNMOUSSE - Kr. 85,-
anrettet på farverig salat, pyntet med tigerrejer og krydderurtecreme. 

INDBAGT LAKS - Kr. 85,- 
med urter og hollandaisesauce.

KRUSTADE - Kr. 80,- 
med høns i asparges.

ANANASBOMBE - Kr. 85,- 
med hønsesalat eller skaldyrsalat.

SUPPE - Kr. 90,- 
Vælg mellem:
Klar suppe med mel- og kødboller,
Aspargessuppe med kødboller,
Svampesuppe
- serveres i suppeterrin.

 

Der serveres hjemmebagt flutes til alle forretter på nær indbagt laks og krustader.
Alle forretter tallerkenanrettes.

FARSERET UNGHANEBRYST - Kr. 170,-
med årstidens grøntsager, ristet petit kartofler og estragon-sauce.

KLASSISK ANDESTEG - Kr. 190,-
med et halvt æble, rødkål, brune og hvide kartofler og andesauce.

LANGTIDSSTEGT KALVECULOTTE - Kr. 180,-
med årstidens grøntsager, ristet petit kartofler og rødvinssauce.
(Eller som vildt)

MEDALJON AF OKSEFILET FRA FRITGÅENDE KØDKVÆG - Kr. 225,-
med årstidens grøntsager, hjemmelavet kartoffel kroketter og pebersauce.

LANGTIDSSTEGT AMERIKANSK OKSECUVETTE - Kr. 210,-
med årstidens grøntsager, pommes rösti og whiskysauce.
(Eller som gammel dags oksesteg)

SPRÆNGT KAMFILET - Kr. 170,-
med årstidens grønsager, hvide kartofler og asparges sauce.

FLÆSKESTEG MED SVÆR - Kr. 170,-
med et halvt æble, rødkål, brune og hvide kartofler og skysauce.

STEGT NAKKEFILET - Kr. 170,-
med brune og hvide kartofler samt vildtsauce, hertil salat waldorff, et halvt æble, surt og sødt.

 

Alle hovedretter serveres fra buffet, kokken trancherer kødet ved buffeten.

DESSERTBORD - 115,-
med minimum 12 slags lækre hjemmelavede fromager, is, kager samt frisk frugt.
(Chokoladefontæne som tilkøb til dessertbord er prisen kr. 20,- pr. person. min. 30 personer).

CHOKOLADEFONTÆNE, CALLEBAUT CHOKOLADE - 75,-
med frisk frugt på spyd og rørt is (min. 30 personer).

HJEMMEBAGT NØDDEKURV - 80,-
med 3 slags hjemmelavet parfait og frisk frugt.

DESSERTTALLERKEN - 90,-
med chokoladekage, mousse og is.

DAIM IS - 80,-
hjemmelavet.

KLASSISK RUBINSTEINKAGE - 85,-
romfromage på makronbund.

KAFFE & THE - 35,-
efter 3-retters menu på buffet.

KRANSEKAGEKONFEKT, 1 STK.  PR. PERS. - 30,-

HJEMMEBAGTE SMÅKAGER - 20,-
2 slags.

 

Alle desserter tallerkenanrettes, på nær dessertbord og chokoladefontæne.

BOLLER MED 3 SLAGS PÅLÆG & OST- Kr. 90,-
(tillæg for leverpostej og frikadeller med rødkål kr. 30,-)

ÆGGEKAGE- Kr. 90,-
med flæsk, rugbrød, syltede rødbeder og sennep.

ASPARGESSUPPE- Kr. 90,-
med kødboller og flutes.

SPICY GULLASHSUPPE- Kr. 95,-
med groft brød.

LAV-SELV HOTDOGS- Kr. 85,-
Der beregnes 2 stk. pr. person.

PIZZA- Kr. 85,-
3 forskellige slags.

FRIKADELLER OG KOLD GLASERET SKINKE- Kr. 80,-
med kartoffelsalat.

”LAV SELV CROISSANTER” - Kr. 80,-
med 2 slags fyld og slat.


Natmad serveres på buffetbord.

Pris pr. person kr. 235,-

 

  • Røget laks med rævesauce
  • Scrambled æg med bacon
  • Brunchpølser
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Tartelet med høns i asparges
  • 2 slags pølser med tilbehør
  • Osteplanke med 3 slags velmodne oste
  • Pandekager med ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Marmelade, nutella og smør
  • Rundstykker, franskbrød og rugbrød
  • Kaffe og the
  • Æble og appelsinjuice
  • Isvand

 

TILKØB TIL BRUNCH

To slags sild med karrysalat - Kr. 20,- pr. pers.

Fiskefilet med remoulade og citron - Kr. 25,- pr. pers.

Weinerbrød - Kr. 20,- pr. pers.

 

Brunchen serveres i 3 timer mellem kl. 10.00-14.00

kr. 335,- pr. person

 

  • Skaldyrssalat med karse
  • Dampet torskeryg med dressing og ærter
  • Røget grisemørbrad med syltet løg og trøffel mayo
  • Braiseret kæber af gris med sprød skinke og rodfrugt mos
  • Langtidsstegt kalveculotte med bagte tomater og løg, ristet petit kartofler, pommes rösti og kalvesky
  • Årstidens salat
  • Groft brød og smør
  • Brownie med vaniljeparfait
  • Trifli med makroner og creme

kr. 365,- pr. person

 

Tapastallerken - serveres ved bordet:

  • Røget laks med grøn mayo
  • Bagt søtunge med dildcreme
  • Røget grisemørbrad med rødløg
  • Tørret skinke med syltet peberfrugter
  • Brød

 

På buffet:

  • Krydret nakkefilet med dampet grønt, ristet petit kartofler og tomatsauce
  • Langtidsstegt kalveculotte med ristet svampe, pommes rösti og sauce demi-glace
  • Årstidens salat
  • Daimis med knas
  • Chokoladekage pyntet med 2 slags chokolade

kr. 255,- pr. person

 

  • Hvide sild med æg og karrysalat
  • Røget laks med rævesauce
  • Paneret fiskefilet med remoulade og citron
  • Håndskåret roastbeef med tilbehør
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun Leverpostej med svampe og bacon
  • Frikadeller med hjemmelavet rødkål
  • Osteplanke med 3 slags velmodne oste
  • Frisk frugt
  • Rugbrød, franskbrød og smør

kr. 170,- pr. person

 

(F.eks. i forbindelse med sølv-eller guldbryllup)

  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Scrambled eggs med bacon
  • 3 slags pålæg med tilbehør
  • 3 slags oste
  • Marmelade, honning og nutella
  • Smør, rugbrød, franskbrød og rundstykker
  • Wienerbrød
  • Juice, the og kaffe
Selskabsmenu
Selskabsmenu
Selskabsmenu
Selskabsmenu

Tid til fest

Lad Agerbæk Hotel stå for alt til din fest, så du bare kan nyde dine gæster, maden og den gode stemning.

Kokkene tryller i køkkenet, og vores tjenere står klar til at betjene jer under hele arrangementet. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at I og jeres gæster får en uforglemmelig oplevelse.

 

Selskabsmenu