Selskabsmenu

Forretter

Forretter

Fisketallerken 
med lakseroulade, stegt hellefisk, marineret tigerrejer og kammuslinger

Kr. 70,-


Dampet torsk 
anrettet på farverig salat og senneps dressing med krydderurter

Kr. 60,-


Lakseroulade
med rejefyld anrettet på farverig salat og grøn pesto

Kr. 60-


Røget dyrekølle 
serveret på blinis, blommekompot og marinerede tranebær samt grissini

Kr. 65,-


Unghaneterrine 
anrettet på farverig salat og krydderurtecreme

Kr. 55,-


Tapastallerken
Lakseroulade med rejer, stegt hellefisk med kaperscreme, bresaola med honningmelon, choritzo med fyldte peppaclew

Kr. 70,-


Suppe
efter årstid (Serveres i suppeskåle)

Kr. 65,-


 

 

Der serveres flutes til alle forretter

Alle forretter tallerkenanrettes

Hovedretter

Hovedretter

Marineret kalkunbryst
med årstidens grøntsager, pommes anna og urtebearnaise sauce

Kr. 110,-


Unghanebryst
med årstidens grøntsager, pommes rissolles og estragon sauce

Kr. 110,-


Andebryst Bigarade
med årstidens grøntsager, kartofler ristet i andefedt og sauce Bigarade (andeskysauce med rødvin, karamel og appelsin)

Kr. 130,-


Rosa stegt kalveculotte
med årstidens grøntsager, hasselbagt kartoffel og timiansauce

Kr. 115,-


Medaljon af oksefilet
med årstidens grøntsager, oliven bagt kartoffel og pebersauce

Kr. 160,-


Okseculotte
med årstidens grøntsager, chili/hvidløgs marineret kartofler og bearnaise sauce

Kr. 145,-


Sprængt svinekam
med årstidens grøntsager, hvide kartofler og asparges sauce

Kr. 110,-


Medaljon af svinemørbrad
med årstidens grøntsager, pommes anna og paprikasauce

Kr. 125,-


Lammeculotte
med hvidløg og persille pesto, årstidens grøntsager, pommes rissolles

Kr. 125,-


Rosa stegt krondyr
med årstidens grøntsager, pommes rissolles og tranebærsauce

Kr. 140,-


Rosa stegt krondyr
med salat waldorff, brunede og hvide kartofler samt skysauce

Kr. 130,-


Alle hovedretter anrettes på fad

Desserter:


Dessertbord
med lækre hjemmelavede fromager, is, kager samt frisk frugt

Kr. 80,-


Chokolade fountains
med frisk frugt på spyd og rørt is (min. 30 personer)
(Som tilkøb til dessertbord er prisen kr. 35,-)

Kr. 65,-


Nøddekurv
med 3 slags hjemmelavet parfait og frisk frugt

Kr. 60,


Panna cotta
med frugtsauce

Kr. 60,-


Daim islagkage
hjemmelavet

Kr. 60,-

Hjemmelavet isbombe
med chokoladesauce

Kr. 60,-


Klassisk Rubinsteinkage
romfromage på makronbund

Kr. 60,-


Mandelrand
med syltet pærer og softice

Kr. 60,-


Ostebuffet
med europæiske oste, oliven, grillede artiskokker og hjemmebagt brød

Kr. 70 ,-


Kaffe og the
med 1 stk. kransekagekonfekt pr. person
(serveres på buffet bord)

Kr. 25,-

Natmad:


Kaffe og the, boller, 3 slags pålæg og ost
tillæg for leverpostej og frikadeller med rødkål Kr. 15,-

Kr. 60,-


Æggekage
med bacon og brød

Kr. 50,-


Aspargescremesuppe
med kødboller og flutes (anrettes som suppebar)

Kr. 50,-


Klar suppe med boller og flutes
(anrettes son suppebar)

Kr. 50,-


Orientalsk karrysuppe
med kylling, ris og flutes (anrettes som suppebar)

Kr. 50,-

Hotdogs
- lav selv, der beregnes 2 stk. pr. person

Kr. 60,-


Frikadeller
med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål

Kr. 60,-


Biksemad
med spejlæg

Kr. 60,-


Croissanter
med hønsesalat og rejesalat

Kr. 50,-


 

Natmad serveres på buffet bord