Betingelser ved mad ud af huset

Priserne er gældende for minimum 10 kuverter.
Maden afhentes hos Agerbæk hotel. Har du brug for levering, så kontakt os, og vi finder en løsning, uden for Agerbæk by beregnes der 7 kr. pr. kilometer.
Vores sæsonmenuer kan bestilles ned til 2 kuverter (jul/nytår). Ønsker du et mindre antal kuverter end den angivne mindste bestilling, er der et pristillæg, som afhænger af den enkelte menu (Kontakt os for nærmer info). Alle vores kødprodukter er produceret efter sous-vide metoden samt retterne er tilberedt af friske førsteklasses råvarer, således du altid er garanteret den bedste kvalitet. Vi er altid til disposition for drøftelse af alternative forslag, hvis du ønsker noget ud over vores menukort.

Sådan afleveres maden
Vores mål er at gøre det lettest muligt for Dem - på den mest delikate og smag fyldte måde. Alle vores menuer leveres i forseglede emballager. Retterne kan efter aftale leveres i skåle og på fade. Det varme leveres dog i specielle varmekasser, som holder maden varm og frisk. Det varme mad skal serveres inden 3 timer efter levering. Hvis ikke andet er aftalt levers kødet i hele stege.

Overskydende mad
Det er vigtigt, at maden ikke står i direkte sollys eller står for længe på bordet inden servering. Eventuelle rester skal hurtigt sættes i køleskab.  

Natmad
Supper leveres kolde til natmad, hvis ikke andet er aftalt.

Betaling
Betaling foregår kontant/dankort/mobil pay ved afhentning. Ved levering betales der enten ved overførelse via bank eller kontant.

Returemballage
Returemballage skal afleveres senest 3 dage efter afhentning/levering, tirsdag-søndag mellem klokken 10.00 og klokken 19.00 - Bemærk at alt emballage skal returneres rengjort. Ved ikke rengjort returemballage, vil der blive pålagt et gebyr. Returemballage kan også afhentes hos dem efter aftale. 

Fødevareallergi og intolerance
Har du brug for information og rådgivning  omkring indholdet af allergener i vores menuer, er du velkommen til at kontakte os.



Vi forbeholder os ret til prisjusteringer/ændringer i menuerne. 
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.