Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Dagens ret fra kl. 17:30 - 19:30 - ud af huset.

Menubakken kr. 65,- tirsdag til søndag.
Weekend menu kr. 120,- pr. person.


Ring på tlf. nr.: +45 75 19 60 02  eller bestil via. SMS på +45 29 21 40 41.

Uge 49


Dagens menubakke kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.

Hakkebøf
m/ grøntsager, ristet kartofler og paprikasauce.

Medister
m/ hvide kartofler og julekål.


 

Weekend menu kr. 120,- pr. person:
fredag, lørdag og søndag.

Rosa stegt andebryst
m/ årstidens grøntsager, dagens kartoffel og orange sauce.

Uge 50


Dagens menubakke  kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.

Æbleflæsk
m/ hvide kartofler.

Stegt kalvelever
m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.



Weekend menu kr. 120,- pr. person:

fredag, lørdag og søndag.

Svinemørbrad 
m/ årstidens grøntsager og svampe sauce.

Lækkert

Lækkert

Varmt eller koldt

Varmt eller koldt

4 rumsbakke

4 rumsbakke

Kvalitet smager bedst

Kvalitet smager bedst