Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Dagens ret fra kl. 17:30 - 19:30 - ud af huset.

Menubakken kr. 65,- tirsdag til søndag.
Weekend menu kr. 120,- pr. person.


Ring på tlf. nr.: +45 75 19 60 02  eller bestil via. SMS på +45 29 21 40 41.

Uge 42


Dagens menubakke kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.


Millionbøf
m/ kartoffelmos.

Hamburgerryg
m/ grøntsager, ristet kartofler og asparges sauce.


Weekend menu kr. 120,- pr. person:
fredag, lørdag og søndag.

Oksefilet
m/ dagens kartoffel, årstidens grøntsager samt whisky sauce.

Uge 43


Dagens menubakke  kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.

Svensk farsbrød
m/ hvide kartofler og tomatsauce.

Kyllingbryst
m/ grøntsager, ris og karrysauce.


Weekend menu kr. 120,- pr. person:
fredag, lørdag og søndag.

Oksefilet
m/ dagens kartoffel, årstidens grøntsager samt sauce bearnaise.

Lækkert

Lækkert

Varmt eller koldt

Varmt eller koldt

4 rumsbakke

4 rumsbakke

Kvalitet smager bedst

Kvalitet smager bedst