Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Dagens ret fra kl. 17:30 - 19:30 - ud af huset.

Menubakken kr. 65,- tirsdag til søndag.
Weekend menu kr. 120,- pr. person.


Ring på tlf. nr.: +45 75 19 60 02  eller bestil via. SMS på +45 29 21 40 41.

Uge 08


Dagens menubakke kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.

Karbonader 
m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder. 

Sprængt Oksebryst
m/ grøntsager, hvide kartofler og peberrodsauce.


Weekend menu kr. 120,- pr. person:
fredag, lørdag og søndag.

Krydret oksecuvette
m/ dagens kartoffel, årtidens grønsager og sauce demi-glace.

Uge 9


Dagens menubakke  kr. 65,- pr. stk.
tirsdag-søndag.

Græske frikadeller
m/ grøntsager, kartoffelmos og tomatsauce.

Hakkebøf
m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.


Weekend menu kr. 120,- pr. person:
fredag, lørdag og søndag.

Indbagt svinemørbrad
m/ dagens kartoffel, årstidens grøntsager og svampecreme.

Lækkert

Lækkert

Varmt eller koldt

Varmt eller koldt

4 rumsbakke

4 rumsbakke

Kvalitet smager bedst

Kvalitet smager bedst