Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Juleaftens menu min. 2 pers.

  • Juleaftens menu min. 2 pers.

0 / Skriv bedømmelse

Varenummer/kode:juleaftensmenu

Ud af huset

Traditionel juleand med ½ sukkerkogt æble med ribsgelé, hjemmelavet rødkål, hvide kartofler og brunede kartofler, samt fløde sauce.

Ris a la´mande med vanilje, mandler og kirsebærsauce.

Se vejledning for tilberedning her.


Til afhentning den 23. eller 24. december mellem kl. 10.00-12.00
Kan leveres efter aftale.

Menuen laves kun på forudbestilling og skal bestilles senest den 18. december kl.12.00

Minimum 2 personer:

Prisen er pr. person - huske derfor at bestille minimum 2 stk.!


  • 175,00kr
  • Pris ex. moms 140,00kr
Mængde

Traditionel juleand med ½ sukkerkogt æble med ribsgelé, hjemmelavet rødkål, hvide kartofler og brunede kartofler, samt fløde sauce.

Ω Ω Ω

Ris a la´mande med vanilje, mandler og kirsebærsauce.

 

Til afhentning den 23. eller 24. december mellem kl. 10.00-12.00
Kan leveres efter aftale.

Menuen laves kun på forudbestilling og skal bestilles senest den 18. december kl.12.00

 Minimum 2 personer:

Prisen er pr. person - huske derfor at bestille minimum 2 stk.!

Skriv bedømmelse

Note: HTML ikke oversat!
    Dårlig           God