Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

    Uge 34.                                                                                                    

    1. Hamburgerryg m/grøntsager, ristet kartofler og asparges sauce.
    2. Enebærgryde m/kartoffelmos.
    3. Oksesteg m/grøntsager, nye kartofler og skysauce.
    4. Boller i karry m/løse ris.                                                                                       

    Uge 35.                                                                                                    

    1. Sprængt nakkefilet m/grøntsager, ristet kartofler og skysauce.
    2. Karbonader m/nye kartofler og stuvet ærter og gulerødder.
    3. Kalkungryde m/løse ris.
    4. Ovn bagt torsk m/ grønsager, ristet kartofler og sennepssauce.                                                                                                                                                                              

    Uge 36.                                                                                                    

    1. Mørbradgryde m/løse ris.
    2. Millionbøf m/kartoffelmos.
    3. Dampet rødspætte m/grøntsager, nye kartofler og urtesauce.
    4. Skinke schnitzel m/pommes sauté, ærter og skysauce.

Menubakke 1

Menubakke 1

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 2

Menubakke 2

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 3

Menubakke 3

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 4

Menubakke 4

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)