Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag. 

    Uge 8                                                                                                        

    1. Medister m/ hvide kartofler og skysauce.
    2. Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder
    3. Indbagt laks m/ ristet kartofler og hollandaisesauce.
    4. Sprængt oksebryst m/ hvide kartofler, grønsager og peberrod sauce.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

    Uge 9                                                                                                       

    1. Boller i karry m/ løse ris.
    2. Svinemørbrad i svøb m/ grøntsager, ristet kartofler og svampesauce.
    3. Græske frikadeller m/ grøntsager, kartoffelmos og tomatsauce.
    4. Hakkebøf m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.

     

    Uge 10                                                                                                     

    1. Fyldt rødspætte m/ grøntsager, hvide kartofler og dildcreme.
    2. Flødegullasch m/ kartoffelmos.
    3. Kåldolmer m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce.
    4. Kalkungryde m/ løse ris.

     

    Uge 11                                                                                                     

    1. Kalvefrikassé m/ kartoffelmos.
    2. Paneret flæsk m/ hvide kartofler og løgsauce.
    3. Farsbrød m/ grøntsager, kartoffelbåde og skysauce.
    4. Laksefrikadeller m/ grøntsager, ristet kartofler og citron creme. 
                                                                                                                       

    Uge 12                                                                                                     

    1. Brændende kærlighed m/ kartoffelmos.
    2. Kalkun Gordon Bleu m/ grøntsager, ristet kartofler og skysauce.
    3. Nakkekoteletter m/ grøntsager, hvide kartofler og timiansauce.
          4.  Gl. dags Oksesteg m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce.

Indbagt laks m/ ristet kartofler og hollandaisesauce.

Indbagt laks m/ ristet kartofler og hollandaisesauce.

0,00 kg

60,00kr

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder

0,00 kg

60,00kr

Medister m/ hvide kartofler og skysauce.

Medister m/ hvide kartofler og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Sprængt oksebryst m/ hvide kartofler, grønsager og peberrod sauce.

Sprængt oksebryst m/ hvide kartofler, grønsager og peberrod sauce.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)