Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 Uge 20.                                                                                                    

  1. Saltimbocca alla Romana m/ pom. Anna, grøntsager og skysauce.
  2. Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.
  3. Paprikagryde m/løse ris.
  4. Kåldolmer m/ hvide kartofler, hvidløgsbønner og skysauce.                                                                                                                                                                              

Uge 21.                                                                                                    

  1. Frikadeller m/ rødkål, hvide kartofler og skysauce.
  2. Hakkebøf m/ bløde løg, hvide kartofler og skysauce.
  3. Mørbradgryde m/ løse ris
  4. Kyllingebryst i hvidvinssauce m/ krydret kartofler.

Kåldolmer m/ hvide kartofler, hvidløgsbønner og skysauce.

Kåldolmer m/ hvide kartofler, hvidløgsbønner og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder..

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder..

0,00 kg

60,00kr

Paprikagryde m/løse ris.

Paprikagryde m/løse ris.

0,00 kg

60,00kr

Saltimbocca alla Romana m/ pom. Anna, grøntsager og skysauce.

Saltimbocca alla Romana m/ pom. Anna, grøntsager og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)