Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Uge 43.                                                                                                    

  1. Svensk farsbrød m/ hvide kartofler og tomatsauce.                                                          
  2. Ungarsk gullash m/ kartoffelmos.
  3. Kylling bryst m/ grøntsager, ris og karrysauce.
  4. Oksesteg m/ grøntsager, ristet kartofler og skysauce.                                                                                                                    

Uge 44.                                                                                                    

  1. Kalkungryde m/ løse ris.
  2. Paprikagryde m/ kartoffel mos.
  3. Jægerens nakkefilet m/ bønner, hvide kartofler og skysauce.
  4. Bagt laks m/ grøntsager, ristet kartofler og stuvet spinat.                                                                                                                                                                              

Uge 45.                                                                                                    

  1. Boller i karry m/ løse ris.  
  2. Kotelet i fad m/ ristet kartofler.
  3. Krydderkrebinetter m/ grøntsager og tomatkartofler.
  4. Hakkebøf m/ hvide kartofler og skysauce.

Kylling bryst m/ grøntsager, ris og karrysauce.

Kylling bryst m/ grøntsager, ris og karrysauce.

0,00 kg

60,00kr

Kylling bryst m/ grøntsager, ris og karrysauce.

Kylling bryst m/ grøntsager, ris og karrysauce.

0,00 kg

60,00kr

Svensk farsbrød m/ hvide kartofler og tomatsauce.

Svensk farsbrød m/ hvide kartofler og tomatsauce.

0,00 kg

60,00kr

Ungarsk gullash m/ kartoffelmos.

Ungarsk gullash m/ kartoffelmos.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)