Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

    Uge 26.                                                                                                     

    1. Stegt laks m/spelt i sennepsfløde, nye kartofler og grøntsager.
    2. Hakkebøf m/ristet kartofler, grøntsager og pebersauce.
    3. Benløse fugle m/kartoffelmos, grøntsager og skysauce.
    4. Farseret porrer m/ristet kartofler, grøntsager og skysauce.   
                                                                                                                                                                                 

    Uge 27.                                                                                                    

    1. Kogt torsk m/nye kartofler og sennepssauce.
    2. Gullach m/paprika og kartoffelmos.
    3. Frikadeller m/nye kartofler og stuvet grøntsager.
    4. Kalvefrikassé m/pommes sauté.  
                                                                                           

    Uge 28.                                                                                                     

                                                                                  
    1. Forloren hare m/nye kartofler, grøntsager og skysauce.
    2. Stegt kyllingelår m/ristet grøntsager, løse ris og karrycreme.
    3. Mørbradgryde m/paprika, bacon, champignon og kartoffelmos.
    4. Lynstegt oksecuvette m/bønner, ristet kartofler og rødvinssauce.

Benløse fugle m/kartoffelmos, grøntsager og skysauce.

Benløse fugle m/kartoffelmos, grøntsager og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Farseret porrer m/ristet kartofler, grøntsager og skysauce.

Farseret porrer m/ristet kartofler, grøntsager og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Hakkebøf m/ristet kartofler, grøntsager og pebersauce.

Hakkebøf m/ristet kartofler, grøntsager og pebersauce.

0,00 kg

60,00kr

Stegt laks m/spelt i sennepsfløde, nye kartofler og grøntsager.

Stegt laks m/spelt i sennepsfløde, nye kartofler og grøntsager.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)