Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

    Uge 15                                                                                                     

    1. Bøflindstrøm m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce.
    2. Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.
    3. Kylling frikadeller m/ grøntsager, ristet kartofler og tomatcreme.
    4. Farseret porrer m/ grøntsager, ristet kartofler og skysauce.         

                                                                                                                                                                           

    Uge 16                                                                                                     

    1. Græsk frikadeller m/ grøntsager, ristet kartofler og kryddersauce.
    2. Boller i karry m/løse ris.
    3. Kalkunbryst m/ grøntsager, risotto og tomatsauce.
    4. Lammecuvette m selleri puré, hvidløgs stegte kartofler og timiansky.
                                                                                                                                                                                                  

Bøflindstrøm m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce.

Bøflindstrøm m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Farseret porrer m/ grøntsager, ristet kartofler og skysauce.

Farseret porrer m/ grøntsager, ristet kartofler og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.

Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.

0,00 kg

60,00kr

Kylling frikadeller m/ grøntsager, ristet kartofler og tomatcreme.

Kylling frikadeller m/ grøntsager, ristet kartofler og tomatcreme.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)