Menubakken

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 5 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktik:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl.12.00 ved afhentning/levering næste dag.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                  

Uge 3                                                                             

1. Let sprængt kam m/ hvide kartofler, gulerødder/broccoli og aspargessauce.       
2. Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.                             
3. Enebærgryde m/ kartoffelmos.                                                            
4. Stegt laks m/ hvide kartofler og stuvet spinat.                                                                  

                                                                                                                                                                                                                                         

Uge 4                                                                             

1. Boller i karry m/ løse ris.                                                                     
2. Panko paneret kylling bryst m/ pesto stegte kartofler, grøntsager og creme sauce.                   
3. Gordan blue m/ ærter, kartoffel gratin og skysauce.
4. Millionbøf m/ rodfrugtemos.


Enebær gryde m/ kartoffelmos.

Enebær gryde m/ kartoffelmos.

0,00 kg

60,00kr

Karbonade m/ hvide kartofler og  stuvet ærter og gulerødder.

Karbonade m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.

0,00 kg

60,00kr

Sprængt svinekam m/ hvide kartofler, grøntsager og asparges sauce.

Sprængt svinekam m/ hvide kartofler, grøntsager og asparges sauce.

0,00 kg

60,00kr

Stegt laks m/ hvide kartofler, grøntsager og stuvet spinat.

Stegt laks m/ hvide kartofler, grøntsager og stuvet spinat.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)