Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

    Uge 41.                                                                                                    

    1. Millionbøf m/kartoffelmos.
    2. Paneret hamburgerryg m/grøntsager, hvide kartofler og skysauce.
    3. Svinekam m/rødkål, hvide kartofler og skysauce.
    4. Oksesteg m/grøntsager, hvide kartofler og skysauce.

                                                                                                                                                                                                              

    Uge 42.                                                                                                    

    1. Stegt lever m/bløde løg, hvide kartofler og skysauce.
    2. Koteletter i fad m/grøntsager og løse ris.
    3. Mexicansk kylling m/ris og salsasauce.
    4. Panko paneret rødspætte m/grøntsager, hvide kartofler og hvidsauce.   
       
                                                                                                                                                                                

    Uge 43.                                                                                                    

    1. Hakkebøf m/bløde løg, hvide kartofler og skysauce. .                                                             
    2. Karbonader m/hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.
    3. Paprikagryde m/løse ris.
    4. Kåldolmer m/hvide kartofler, hvidløgsbønner og skysauce.  

                                                                                                                                                                                  

    Uge 44.                                                                                                    

    1. Frikadeller m/rødkål, hvide kartofler og skysauce.
    2. Kyllingebryst i hvidvinssauce m/grøntsager og ristet kartofler.
    3. Mørbradgryde m/løse ris
           4. Grillet laks m/grøntsager, ristet kartofler og ratatouille 

 

 


Menubakke 1

Menubakke 1

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 2

Menubakke 2

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 3

Menubakke 3

0,00 kg

60,00kr

Menubakke 4

Menubakke 4

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)