Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Menubakken, leveres som kølevarer.

 

Slip for planlægning og tilberedning med menubakken.

Menubakken er kølemad med 10 dages holdbarhed, pakket i beskyttende atmosfære. 

Menubakken til hverdag er gode, enkle familielivretter, som vores kokke har taget under kærlig behandling. I kan sammensætte som I har lyst af 4 forskellige måltider.

Tilberedt med Sous vide-metoden, som i dag også anvendes på anerkendte gourmet restauranter.

Afhentes på hotellet. Ønskes levering, kontakt hotellet.

Praktisk:

  • Du bestemmer selv, hvor mange menubakker, du bestiller. 
  • Menubakken skal forudbestilles.
  • Bestil senest dagen før kl. 12.00 ved afhentning/levering næste dag.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Uge 50                                                                                                     

  1. Æbleflæsk m/ hvide kartofler.
  2. Hamburgerryg m/ brune og hvide kartofler samt grønlangkål.
  3. Stegt kalvelever m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.
  4. Dampet rødspætte m/ risotto og grøntsager.                                                                                                                                                                                                      

Uge 51                                                                                                     

  1. Brun kål m/ hvide kartofler og skysauce.
  2. Boller i karry m/ løse ris.
  3. Gryderet m/ kartoffelmos.
  4. Bagt laks m/ grøntsager, hvide kartofler og stuvet spinat.                                                                                                                                                 

Uge 52                                                                                                     

  1. Frikadeller m/ bagte rodfrugter, ristet kartofler og skysauce.
  2. Karbonader m/ hvide kartofler og stuvet ærter og gulerødder.
  3. Paneret stegt flæsk m/ hvide kartofler og løgsauce.
  4. Oksesteg m/ grøntsager, hvide kartofler og skysauce. 

Dampet rødspætte m/ risotto og grøntsager.

Dampet rødspætte m/ risotto og grøntsager.

0,00 kg

60,00kr

Hamburgerryg m/ brune og hvide kartofler samt grønlangkål.

Hamburgerryg m/ brune og hvide kartofler samt grønlangkål.

0,00 kg

60,00kr

Stegt kalvelever m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.

Stegt kalvelever m/ blødeløg, hvide kartofler og skysauce.

0,00 kg

60,00kr

Æbleflæsk m/ hvide kartofler.

Æbleflæsk m/ hvide kartofler.

0,00 kg

60,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)