BEMÆRK: Priserne er gældende for minimum 10 kuverter. Hvis færre end 10 kuverter, se 'Takeaway'
DAMPET NORDSØ TORSK - Kr. 90,-
med marinerede tigerrejer og krydderurtecreme
Dertil flutes.
SPINATROULADE - Kr. 90,-
med røget gourmet laks og krydderurtecreme.
Dertil flutes.
TUNMOUSSE - Kr. 80,-
anrettet på farverig salat, pyntet med tigerrejer og krydderurtecreme.
Dertil flutes
KYLLINGETERRIN - Kr. 75,-
med basilikumcreme.
Dertil flutes.
KRUSTADE - Kr. 75,-
med høns i asparges.
LANGTIDSSTEGT KALVECULOTTE - Kr. 175,-
med årstidens grøntsager, små ristede kartofler og timiansauce.
FASERET UNGHANEBRYST, CA. 180 GR. - Kr. 170,-
med årstidens grøntsager, pommes rösti og stærk tomatsauce.
LANGTIDSSTEGT AMERIKANSK OKSECUVETTE - Kr. 205,-
med årstidens grøntsager, pommes anna og sauce demi-glace.
GRISEMØRBRAD - Kr. 160,-
med årstidens grøntsager, små ristede kartofler og svampecreme.
LET SPRÆNGT KAMFILET - Kr. 160,-
med årstidens grøntsager og flødebagte kartofler.
ÅRSTIDENS SALAT (200 gr.) - Kr. 40,-
ÆBLETÆRTE - Kr. 75,-
med marcipan og vaniljecreme.
TRIFLI - Kr. 75,-
efter årstid.
CITRONFROMAGE Kr. 75,-
på nøddebund.
TIRAMISU - Kr. 80,-
med frugtsauce.
DAIM ISLAGKAGE - Kr. 80,-
ASPARGESSUPPE - Kr. 90,-
med kødboller og flutes.
KARRYSUPPE - Kr. 90,-
med ris, kylling og flutes.
Vælg mellem 2 forretter:
Øvrige retter: