Selskabsmenu - ud af huset

BEMÆRK: Priserne er gældende for minimum 10 kuverter. Hvis færre end 10 kuverter, se 'Takeaway'

DAMPET NORDSØ TORSK - Kr. 90,- 
med marinerede tigerrejer og krydderurtecreme
Dertil flutes.

SPINATROULADE - Kr. 90,- 
med røget gourmet laks og krydderurtecreme.
Dertil flutes.

TUNMOUSSE - Kr. 80,- 
anrettet på farverig salat, pyntet med tigerrejer og krydderurtecreme.
Dertil flutes

KYLLINGETERRIN - Kr. 75,- 
med basilikumcreme.
Dertil flutes.

KRUSTADE - Kr. 75,- 
med høns i asparges.

LANGTIDSSTEGT KALVECULOTTE - Kr. 175,-
med årstidens grøntsager, små ristede kartofler og timiansauce.

FASERET UNGHANEBRYST, CA. 180 GR. - Kr. 170,-
med årstidens grøntsager, pommes rösti og stærk tomatsauce.

LANGTIDSSTEGT AMERIKANSK OKSECUVETTE - Kr. 205,-
med årstidens grøntsager, pommes anna og sauce demi-glace.

GRISEMØRBRAD - Kr. 160,-
med årstidens grøntsager, små ristede kartofler og svampecreme.

LET SPRÆNGT KAMFILET - Kr. 160,-
med årstidens grøntsager og flødebagte kartofler.

ÅRSTIDENS SALAT (200 gr.) - Kr. 40,-

ÆBLETÆRTE - Kr. 75,- 
med marcipan og vaniljecreme.

TRIFLI - Kr. 75,- 
efter årstid.

CITRONFROMAGE Kr. 75,- 
på nøddebund.

TIRAMISU - Kr. 80,- 
med frugtsauce.

DAIM ISLAGKAGE - Kr. 80,-

ASPARGESSUPPE - Kr. 90,-
med kødboller og flutes.

KARRYSUPPE - Kr. 90,-
med ris, kylling og flutes.

kr. 215,- pr. person

 

  • Røget laks m/ æggestand
  • Scrambled eggs
  • Brunch pølser & bacon
  • Små frikadeller
  • Lun leverpostej m/ champignon og bacon
  • Parmaskinke m/ honningmelon
  • Pålægsfad m/ 2 salgs
  • Ostefad m/ 2 slags
  • Honning, nutella, marmelade
  • Pandekager
  • Chokolademuffins
  • Frugtcocktail
  • Rugbrød - franskbrød – rundstykker

kr. 255,- pr. person

 

  • Spinatroulade m/ røget laks
  • Wrap m/ kylling, rucola og avocadocreme
  • Grisemørbrad m/ saute af rodfrugter
  • Langtidsstegt kalveculotte m/ ristede svampe og kalvesky
  • Smør ristede kartofler m/ friske urter
  • 1 x årstidens salat
  • Citronfromage på nøddebund
  • Hjemmebagt brød og rørt smør

kr. 225,- pr. person

 

lg mellem 2 forretter:

  • Stor tartelet m/ høns i asparges
       eller
  • Tunmousse m/ rejer, dressing og flutes
     

Øvrige retter:

  • Sprængt kamfilet
  • Grillet kyllingebryst
  • Pestostegte kartofler
  • 2 slags grøntsager
  • Timiansauce
  • 1 x årstidens salat