Agerbæk Hotel

Storegade 7
DK-6753 Agerbæk

hotel@agerbaek-hotel.dk
Tlf. +45 75 19 60 02


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: Agarbæk Hotel

Selskabsmenukort

Forretter

Dampet torsk
anrettet på farverigt salat med krydderurte dressing dertil flutes

Kr. 65,-


Spinat roulade
med røget gourmet laks og krydderurte creme dertil flutes

Kr. 65,-


Tun mousse
pyntet rejer og purløgscreme dertil flutes

Kr. 60,-


Kyllingeterrin
med basilikum creme dertil flutes

Kr. 60,-


Krustade
med høns i asparges

Kr. 60,-

 

 

 

 

Hovedretter

Rosa stegt kalveculotte
med årstidens grøntsager, små ristet kartoffel og timian sauce

Kr. 125,-


Unghanebryst ca. 180 gr.
med årstidens grøntsager, pom. rösti og stærk tomatsauce

Kr. 120,-


Rosa stegt okseculotte
med årstidens grøntsager, pommes anna og sauce demi-glace

Kr. 155,-


Svinemørbrad
med årstidens grøntsager, små ristet kartofler og svampecreme

Kr. 135,-


Let sprængt kamfilet
med årstidens grøntsager og flødebagte kartofler

Kr. 125,-


 

Årtidens salat

Kr. 30,-

Dessert

Æbletærte
med marcipan og vaniljecreme

Kr. 65,-


Trifli
efter årstid

Kr. 65,-


Citronfromage
på nøddebund

Kr. 65,-


Tiramisu
med frugt sauce

Kr. 65,-


Daim islagkage

Kr. 65,-

Natmad

Aspargessuppe
med kødboller og flutes

Kr. 60,-


Karrysuppe
med ris, kylling og flutes

Kr. 60,-